Ingeborg de Keizer

Op welke locatie(s) gaat u te werk?
  • Vanaf een vaste locatie
  • Bij de klant op locatie
 

Mijn naam is Ingeborg de Keizer. Al van jongs af aan heb ik een brede interesse en ben ik maatschappelijk betrokken. Dat leidde er bijvoorbeeld op het VWO toe dat ik met een beta pakket ook eindexamen maatschappijleer heb gedaan. Ik ben ingenieur geworden, afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen in twee richtingen: milieutechnologie en milieubeleid . Ik heb vervolgens de wereld van technologie en beleid opgezocht. Bruggen bouwen tussen mensen uit verschillende werelden. Daar bleek ik goed in.

Ruim 10 jaar heb ik leiding gegeven aan verschillende teams, in heel verschillende branches en vanuit verschillende managementposities in organisaties. Ik heb teams meegenomen in reorganisaties en nieuwe teams opgezet. Ik heb gewerkt in situaties waarin ‘beheer’ voorop stond en situaties waarin we vooral problemen en calamiteiten moesten oplossen.

Wat mij daarin steeds opnieuw boeit: de drijfveren van mensen, en de weg die zij kiezen. Ik bleek een speciale antenne te hebben voor mensen die zich 'anders' voelden en niet goed wisten waarom. Heel vaak bleken kenmerken van hoogbegaafdheid aanwezig.

Ik heb me de afgelopen jaren steeds meer verdiept en gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, en hoogsensitiviteit.  Ik bied mijn kennis en ervaring nu als zelfstandig coach aan binnen verschillende organisaties en aan particulieren. Ik coach (hoogbegaafde) mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij specifieke loopbaanvragen. Ook krijg ik steeds meer vragen van (hoogbegaafde) jongvolwassenen rondom studiekeuze.

Ik werk graag met de KernTalentenmethode. De enige methode die ik ken - en ik heb er al vele gezien! - die echt werkt bij hoogbegaafden.

 
Met Eigen Meerwaarde bied ik mijn diensten aan. Ik ben beschikbaar als coach voor hoogbegaafden en ik voer KernTalentenanalyses uit. Ik wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat hun Eigen waarde nog Meer waarde kan krijgen.

Adresgegevens

Adriaan Volkersingel 15 Sliedrecht 3361 HA

Intakeproces en tarief

Een kennismakingsgesprek is vast onderdeel van mijn aanpak. Doel van dit gesprek is om de vraag helder te krijgen en na te gaan of mijn persoonlijkheid en mijn diensten passend zijn. Dit gesprek is altijd gratis.

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

  • Bul WUR
  • Diploma KernTalentenanalist
  • Masterproef levensparadoxen
  • CV

Adresgegevens

Adriaan Volkersingel 15 Sliedrecht 3361 HA