Janine Noelle van der Bent- de Mooij

coaching, onderzoek/testen, studiebegeleiding, voorlichting / training
Op welke locatie(s) gaat u te werk?
 • Vanaf een vaste locatie
 • Bij de klant op locatie
Mijn naam is Janine van der Bent.  Naast moeder van twee (vermoedelijk) hoogbegaafde dochters ben ik kindercoach en onderwijs/leerspecialist gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.
Na jarenlang voor de klas gestaan te hebben en werkzaam geweest te zijn als Remedial Teachter, is mijn hart sneller gaan kloppen voor deze bijzonder mooie doelgroep in mijn werk als talentbegeleider van de plusklassen. Ik ben mij verder gaan specialiseren om juist deze kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen ondersteunen  en begeleiden in het leren ontdekken van hun talenten en leren omgaan met de uitdagingen die dit met zich mee kan brengen.

In mijn praktijk 'Blinkert Kinderpraktijk' ga ik samen met het kind/de jongere en hun ouders op zoek naar kansen en mogelijkheden om het kind/de jongere weer in zijn kracht te zetten, zodat hij/zij zijn talenten kan laten blinken. In mijn praktijk bied ik 1-op-1 begeleiding voor (vermoedelijk)hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen, jongeren en hun ouders. Door middel van coaching, psycho-educatie, leerondersteuning, coaching met de kernvisiemethode en het trainen van executieve functies. Ook is er de mogelijkheid om een didactisch onderzoek te laten afnemen, of biedt ik ondersteuning op school middels 1-op-1 begeleiding, observatie(s), begeleiding van leerkrachten, ondersteunen tijdens  zorgoverleg en het helpen passend maken van het onderwijs.
Individuele begeleiding voor hoogbegaafde (en hoogsensitieve) kinderen, jongeren, hun ouder(s). Gericht op sociaal-emotioneel, fysiek en cognitief welbevinden. Ik ondersteun ook scholen/leerkrachten met het onderwijs passend te maken voor deze kinderen en geef ik workshops op scholen.

Woonplaats

Katwijk

Komt langs tot

Reisafstand

15KM

Prijs per km

€ 0.21

Intakeproces en tarief

Kennismaking: Wanneer je denkt dat jouw kind baat kan hebben bij coaching en/-of leerbegeleiding neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek duurt zo'n 15-30 minuten, is kosteloos en vrijblijvend. Het gesprek kan bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar zou ook telefonisch of online kunnen. Besluit je gebruik te willen maken van mijn aanbod, dan volgt een intakegesprek waarin we de verwachtingen van en naar elkaar bespreken. Voorafgaand aan het intakegesprek stuur ik je het intakeformulier toe. Dit formulier vullen jullie als ouders/verzorgers in en sturen jullie mij terug, enkele dagen voorafgaand aan ons gesprek. Zo gaan we goed voorbereid het gesprek in en komen we snel tot de kern van de hulpvraag. Het is afhankelijk van de leeftijd van jouw kind en de hulpvraag of jouw kind bij het gesprek aanwezig is. Het is in ieder geval fijn (als dit mogelijk is) als beide ouders/verzorgers bij het gesprek aanwezig zijn. Zo krijg ik een completer beeld van wat jullie verwachten en tegen welke uitdagingen jullie kind aanloopt.

Uurtarief: €84.99

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

 • HBO Talentbegeleider
 • HBO Kindercoach
 • HBO Remedial Teacher
 • HBO PABO
 • Kernvisiecoach
 • Kernvisiecoach
 • Taakspel
 • Protocol Leesproblemen en Dyslexie
 • Protocol Ernstige Rekenproblemen en Dyscalculie
 • Lichamelijke en Relationele ontwikkeling
 • Auditieve Verwerkingsproblemen
 • Met Sprongen Vooruit
 • Omgaan met vermoedens van kindermishandeling voor leerkrachten in het P(S)O

Type begeleiding

coaching, onderzoek/testen, studiebegeleiding, voorlichting / training

Leeftijdscategorie

jonger dan 12, jonger dan 18, ouder dan 18

Woonplaats

Katwijk

Komt langs tot

Reisafstand

15KM

Reiskostenvergoeding per km

€ 0.21