Larinda Bok - van der Voet

coaching, onderzoek/testen, voorlichting / training
Op welke locatie(s) gaat u te werk?
 • Vanaf een vaste locatie
In mijn praktijk begeleid ik hoogbegaafde volwassenen bij het maken van existentiële levensloop- en loopbaankeuzes zodat zij meer zingeving gaan ervaren en optimaal van betekenis kunnen zijn.

Met wetenschappelijk onderbouwde modellen leg ik een fundament waar je op voort kunt bouwen. Ik accepteer je onvoorwaardelijk zoals je bent en bied onderbouwd concrete handvatten om jouw potentieel tot ontplooiing te laten komen.

Wanneer je zoekend bent naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt ga ik graag met je in gesprek. Ik heb verschillende methodieken zoals de TMA- Talentenanalyse en ACT- Therapy die je richting en duidelijkheid geven. Door biografisch onderzoek, diagnostische vragenlijsten, integrale screeningsinstrumenten, en op jou afgestemde dynamische meerfactorenmodellen nemen we ook de context en jouw leergeschiedenis mee.

In de gedragsgerichte gesprekken ontdek je waar je in kunt groeien en stimuleer ik je dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Daarnaast voel ik je goed aan en heb ik dezelfde denksnelheid.

Ik geef voorlichting aan- en organiseer activiteiten bij organisaties om bewustwording rond het thema inclusie en hoogbegaafdheid te creëren.

Met mijn bedrijfskundige achtergrond en managementervaring, ben ik de ideale partner om mee te denken in visievorming en implementatie van een inclusieve HR- cyclus.

Door passende interventies worden organisaties effectiever, innovatiever en is er meetbaar meer rendement, minder verzuim, meer werkplezier en welbevinden bij hoogbegaafde medewerkers.

Persoonlijke coaching en mentorship on the job versterkt de effectiviteit en veerkracht van hoogbegaafde medewerkers.

Neem contact op voor een gesprek over de wensen en mogelijkheden.
Hoogbegaafdexpert

Woonplaats

Nijkerk

Intakeproces en tarief

Kosteloze kennismaking. Aanmelden via contactformulier op de website:https://hoogbegaafdexpert.nl

Uurtarief: €135

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

 • RITHA & ECHA Specialist Gifted Education
 • ACT-Master
 • Polyvagaaltheorie en hoogbegaafdheid
 • Post Bachelor Bedrijfskunde in de Zorg
 • Verpleegkundige, geriatrie en psychiatrie
 • HersenCoach
 • Sociale psychologie intrapersoonlijke fenomenen
 • Management in de Zorg
 • Onderzoek en coaching talenten, competenties en capaciteiten
 • Positieve Psychologie

Vaardigheden en specialiteiten

Noloc-gecertificeerd Register Loopbaanprofessional, DISC- en Drijfveren Specialist, Individueel Systemisch Werk, Existentiële thema's en depressie, Executieve functies

Type begeleiding

coaching, onderzoek/testen, voorlichting / training

Leeftijdscategorie

ouder dan 18, ouder dan 55

Woonplaats

Nijkerk