Larinda Bok - van der Voet

coaching, onderzoek/testen, voorlichting / training
Op welke locatie(s) gaat u te werk?
 • Vanaf een vaste locatie
Doelgroep
In mijn praktijk begeleid ik hoogbegaafde volwassenen bij het maken van existentiële levensloop- en loopbaankeuzes zodat zij meer zingeving gaan ervaren en optimaal van betekenis kunnen zijn.
Gespecialiseerd in burn-out/bore-outcoaching bij volwassenen met kenmerken van hoogbegaafdheid.

Werkwijze
Kosteloos kennismakingsgesprek in te boeken via de website.
Met wetenschappelijk onderbouwde modellen leg ik een fundament waar je op voort kunt bouwen. Ik accepteer je onvoorwaardelijk zoals je bent en bied onderbouwd concrete handvatten om jouw potentieel tot ontplooiing te laten komen.

Wanneer je zoekend bent naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt ga ik graag met je in gesprek. Ik heb verschillende methodieken zoals de TMA- Talentenanalyse en ACT- Therapie die je richting en duidelijkheid geven. Door biografisch onderzoek, diagnostische vragenlijsten, integrale screeningsinstrumenten, en op jou afgestemde dynamische meerfactorenmodellen nemen we ook de context en jouw leergeschiedenis mee.

In de gedragsgerichte gesprekken ontdek je waar je in kunt groeien en stimuleer ik je dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Daarnaast voel ik je goed aan en heb ik dezelfde denksnelheid.

 

Auteur: Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid
Een waardevol boek met het 'ABC voor een vrij en betekenisvol leven' om als hoogbegaafde zelf betekenis aan je leven te geven of als je hulpverlener bent en je zelf of je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid.

Wetenschappelijk onderbouwde kennis schept duidelijkheid, geeft inzicht en handvatten in de complexe materie van hoogbegaafdheid, Dąbrowski's theorie van positieve desintegratie, polyvagaaltheorie en ACT met praktische werkvormen. Het boek is niet alleen vanuit de theorie geschreven, maar geboren in de praktijk, waardoor het raakt en helpt.

Ik schreef ook een addendum met wetenschappelijke verdieping in thema's uit het boek en een extra 45-werkvormenboek.

Verkrijgbaar via: https://hoogbegaafdexpert.nl/product/bundel/

Inkijkexemplaar van het addendum met wetenschappelijke verdieping in diverse thema's: https://hoogbegaafdexpert.nl/wp-content/uploads/2024/01/Inkijkexemplaar-Addendum-Had-ik-dit-maar-eerder-geweten-over-ACT-hoogbegaafdheid-hoogbegaafdexpert-CPR.pdf

Inhoudsopgave van 45-werkvormenboek: https://hoogbegaafdexpert.nl/wp-content/uploads/2024/01/Inhoudopgave-Werkvormenboek-Had-ik-dit-maar-eerder-geweten-over-ACT-hoogbegaafdheid-Hoogbegaafdexpert-CPR.pdf

 

 
Hoogbegaafdexpert

Woonplaats

Nijkerk

Intakeproces en tarief

Kosteloze kennismaking. Aanmelden via contactformulier op de website:https://hoogbegaafdexpert.nl

Uurtarief: €144.95

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

 • RITHA & ECHA Specialist Gifted Education
 • ACT-Master
 • Polyvagaaltheorie en hoogbegaafdheid
 • Post Bachelor Bedrijfskunde in de Zorg
 • Verpleegkundige, geriatrie en psychiatrie
 • HersenCoach
 • Sociale psychologie intrapersoonlijke fenomenen
 • Management in de Zorg
 • Onderzoek en coaching talenten, competenties en capaciteiten
 • Positieve Psychologie

Vaardigheden en specialiteiten

Noloc-gecertificeerd Register Loopbaanprofessional, DISC- en Drijfveren Specialist, Individueel Systemisch Werk, Existentiële thema's en depressie, Executieve functies

Type begeleiding

coaching, onderzoek/testen, voorlichting / training

Leeftijdscategorie

ouder dan 18, ouder dan 55

Woonplaats

Nijkerk