Marijke Schekkerman

Op welke locatie(s) gaat u te werk?
  • Vanaf een vaste locatie
  • Bij de klant op locatie
 

Als mens, ECHA specialist en docent Biologie en Gezondheidskunde, ben ik graag intermediair tussen begaafde mensen en hun omgeving. Ik richt mij op kinderen, gezinnen en scholen als er sprake is van een uitdaging bij het inrichten van Passend onderwijs en begeleiding voor de kinderen die in potentie heel veel zouden kunnen.Op welke wijze kan een kind vanuit zelfinzicht en zelfsturing zichzelf zijn binnen het onderwijs systeem en zijn of haar omgeving en het aanwezige potentieel omzetten in zichtbare prestaties op allerlei terreinen.

Voorkeur heb ik gericht op het jonge kind ( 2,5 tot 7 jaar) en op de creatief denkende kinderen waarbij de afstand tussen potentie en schools presteren groter is dan enkel het aanbieden van verrijkingswerk in de klas. Op individuele basis kunnen we kijken wat er nodig is om voor deze leerling begeleiding en onderwijs zodanig in te richten dat de leerling zich op zijn eigen wijze kan ontwikkelingen tot een begaafde jongere.
Ik werk als zelfstandig ondernemer binnen mijn eigen bedrijf, De Begaafden Wijzer, geef vandaar uit trainingen, begeleid kinderen en ouders en begeleid scholen bij het inrichten van het onderwijs en de ondersteuning.

Adresgegevens

Korte Stammerdijk 17 Weesp 1382 BL

Intakeproces en tarief

Er moet nog een beschrijving van het intakeproces en/of het tarief ingevuld worden.

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

  • Leraren opleiding Biologie Gezondheidskunde
  • POST HBO-ECHA opleiding
  • POST HBO ECHA module Begeleiding

Adresgegevens

Korte Stammerdijk 17 Weesp 1382 BL