Marjo van Dam

coaching, studiebegeleiding
Op welke locatie(s) gaat u te werk?
  • Bij de klant op locatie
 

Door ervaringen binnen ons gezin (ik ben moeder van 3 hoog- en meerbegaafde kinderen) ben ik gepassioneerd geraakt om hoogbegaafde kinderen en hun ouders en leerkrachten te helpen en begeleiden/adviseren bij hun vragen rondom hoogbegaafd zijn.

Ik begeleid/coach kinderen in de basisschoolleeftijd (jezelf leren kennen in je hoogbegaafd en hoogsensitief zijn en hiermee omgaan thuis en op school). Ik begeleid/coach ouders van hoogbegaafde kinderen in de thuissituatie met hun vragen over opvoeding en school. Ook help ik ze hun kind(eren) te leren kennen in hun hoogbegaafd en hoogsensitief zijn.

Als ambulante begeleider denk ik op veel basisscholen mee wat er voor hoogbegaafde leerlingen gedaan kan worden om het onderwijs in de klas/op school passend te maken op hun leerbehoeften. Ik coach groeps- en plusklasleerkrachten.

Ik help u graag met uw vragen!

 
Pedagogisch bureau voor advies, begeleiding en coaching van (ouders, leerkrachten, begeleiders van) hoogbegaafde kinderen en jongeren. Care4Plus onderscheidt zich door een breed aanbod, praktische adviezen en een persoonlijke, professionele en deskundige aanpak en werkt vanuit een christelijke levensvisie.

Woonplaats

Veenendaal

Komt langs tot

Reisafstand

40KM

Prijs per km

€ 0.20

Intakeproces en tarief

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw situatie en hulpvragen. Vervolgens kijken we of het aanbod van Care4Plus past bij uw hulpvraag en bespreken we hoe de benodigde hulp geboden kan worden dat past bij uw situatie. Kunnen we u niet helpen met ons aanbod, dan denken we mee over andere passende hulp. Aan een intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Uurtarief: €0.01

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

  • ECHA Specialist of Gifted Education - Specialist Hoogbegaafdheid
  • HBO Pedagogiek
  • Event Uitzonderlijk Begaafd
  • ECB Congres Hoogbegaafdheid
  • ECB Congres Overvraging, stress en burn-out bij kinderen en tieners
  • Cursus Kindgesprekken

Vaardigheden en specialiteiten

begeleiding en advies, coaching, plusgroepen, studievaardigheidstraining, huiswerkbegeleiding, leren leren, opvoedingsondersteuning, ambulante begeleiding passend onderwijs HB leerlingen

Type begeleiding

coaching, studiebegeleiding

Leeftijdscategorie

jonger dan 12, jonger dan 18, ouder dan 18

Woonplaats

Veenendaal

Komt langs tot

Reisafstand

40KM

Reiskostenvergoeding per km

€ 0.20