Renata Hamsikova

coaching
Op welke locatie(s) gaat u te werk?
  • Vanaf een vaste locatie
 

Mijn specialisme is begeleiding van uitzonderlijk begaafde kinderen (die 145 IQ of meer scoren of waarvan vermoed wordt dat ze uitzonderlijk begaafd zijn) en hoogbegaafde meisjes. Ik ben ECHA Specialist in Gifted Education en werk inmiddels vanaf 2008 in mijn praktijk. Ik kan antwoorden bieden op je vragen met betrekking tot hoogbegaafdheid en uitzonderlijke begaafdheid. Ik vind het geweldig als ik de kinderen zie opleven, als ze lekker in hun vel zitten, als ze zichzelf durven te zijn, als ze een manier van omgaan met de wereld vinden en als ze blij zijn wanneer ze ontdekken dat niet alles perfect hoeft. Mijn drijfveer is het welbevinden van deze kinderen (en hun ouders). Mijn streven is uitzonderlijk begaafde kinderen inzichten te geven en vaardigheden te leren zodat ze onafhankelijke denkers worden, zelfsturend en zelfredzaam, met respect voor anderen. Zodat ze een hoogbegaafde rebel worden.

In de praktijk nemen we ook intelligentie- en dyslexie onderzoek af, met het specialisme: testen van hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen.
IEKU Advies is gevestigd in Zwaag, gemeente Hoorn (Noord-Holland), maar ik word door ouders en scholen uit heel Nederland ingeschakeld. Ik kan je adviseren over jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen vanaf 0 jaar en eindig bij groep 8. Ik ben gespecialiseerd in het afnemen van een didactisch onderzoek, advies over onderwijsaanpassing en advies over de opvoeding.

Adresgegevens

De Factorij 1B Zwaag 1689 AK

Intakeproces en tarief

Het eerste telefonische gesprek van 15 minuten is gratis. Tijdens dit gesprek kunnen we verkennen of en hoe ik je kan helpen bij de opvoeding en begeleiding van je hoogbegaafde kind. In de online-agenda op mijn site kun je zelf een afspraak inplannen of je kunt de assistente mailen (via de website).

Uurtarief: €0.01

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

  • ECHA Specialist in Gifted Education

Vaardigheden en specialiteiten

didactisch onderzoek en onderzoek ontwikkelingsvoorsprong (bij kinderen vanaf 2,5 jaar), een persoonlijk leerplan schrijven, onderwijsaanpassing voor uitzonderlijk begaafde kinderen, kennis over begeleiding van hoogbegaafde meisjes, counseling van uitzonderlijk begaafde kinderen (145+)

Type begeleiding

coaching

Leeftijdscategorie

jonger dan 12, ouder dan 18

Adresgegevens

De Factorij 1B Zwaag 1689 AK