Sam Tomlow

Op welke locatie(s) gaat u te werk?
 • Vanaf een vaste locatie
 • Bij de klant op locatie
Ik geef onderwijsondersteuning vanuit het antroposofisch mensbeeld. Lessen, begeleiding, coachen en scholingstrajecten voor het team. Ik richt me daarbij op de balans van het kind door juist de gebieden van het voelen en willen te stimuleren en de lessen te geven in een taal die bij de denkwijze van de hoogbegaafde kinderen aansluit. Daarnaast coach ik volwassenen die met opvoedvraagstukken zitten en kinderen die vanwege onder andere de hoogbegaafdheid zoekend zijn naar hun plek in de wereld en aansluiting met en begrip voor de wereld om hen heen.

Ik begeleid kinderen, ouders, leerkrachten en scholen in alle aspecten rondom hoogbegaafdheid.
In samenwerking met Noor Pels Rijcken ontwikkelde ik het Verdiepingsonderwijs; passend onderwijs voor hoogbegaafden vanuit de antroposofische menskunde. Sinds 2013 geef ik lessen, scholing, advies en begeleiding hierin op Vrije scholen en aan particulieren.

 
perceptio coacht: Je keuzes, je werk, je privéleven... alles is met elkaar verbonden. Vanaf het moment dat je hoofd vol raakt met vragen en twijfel zal je op alle vlakken botsen en stagneren. Je energie verdwijnt dan in je eigen onrust. perceptio coacht in organisaties, zorgt daarbij voor begeleiding bij reorganisaties en interne communicatie, begeleiding van medewerkers of advies voor reorganisatie of herstructurering. perceptio coacht personen in een persoonlijk coachtraject en biedt een luisterend oor, meekijkende blik en verwoordt de processen. de werkwijze van perceptio is persoonlijk. Ieder mens heeft zijn eigen taal. Voor de één werkt een face-to-face gesprek, voor de ander een spelvorm of wandeling. Het gaat om het vinden van een passende weg.

Adresgegevens

Truffautstraat 77 Almere 1325 PS

Komt langs tot

Reisafstand

80KM

Prijs per km

€ 0.25

Intakeproces en tarief

Na aanmelding volgt een telefonisch contact, waarin de vraag en situatie besproken wordt. Vervolgens wordt een intakegesprek gepland, voorafgegaan door uitwisseling van extra informatie zoals onderzoeksresultaten en gespreksverslagen. Na de intake wordt een voorstel gedaan voor begeleidingstraject, scholingstraject of anderszins traject op maat. In het voorstel worden de concrete afspraken besproken over verwachtingen, tarief, duur, frequentie en tussentijdse evaluatie momenten.

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

 • Propedeuse Vrijeschool Pabo
 • Associate Degree Accountancy
 • Moderne Bedrijfsadministratie
 • Leergang professioneel coachen
 • Management Culturele Instellingen
 • Propedeuse Kreatieve Therapie Drama
 • Spelend Coachen Gerricksen
 • Instructeur Veilig Werken Podiumkunsten
 • Bal - a - VIS- X
 • Symposium Ruimte voor Rouw

Vaardigheden en specialiteiten

Leren en begeleiden vanuit spellen, Communicatie en uitlegmethodes, inzet Bal-a-VIS-X voor versterking en ontwikkeling lateralisatie, concentratie, ritme, hand-oog coördinatie, Inzicht in innerlijke processen

Adresgegevens

Truffautstraat 77 Almere 1325 PS

Komt langs tot

Reisafstand

80KM

Reiskostenvergoeding per km

€ 0.25