Winanda Maljaars

coaching, onderwijsadvies, voorlichting / training
Op welke locatie(s) gaat u te werk?
  • Vanaf een vaste locatie
Mijn praktijk is gericht op het maken van verbinding.

Met het maken van werkelijk contact met het kind probeer ik vanuit daar weer verder op te bouwen.

Hoogbegaafdheid hoeft geen probleem te zijn, maar soms lukt het een school niet om een kind daadwerkelijk te helpen. Daarbij kan ik mijn expertise inzetten om de school te ondersteunen.

Soms is de verbinding verstoord en is het mooi dat iemand van buitenaf kan meekijken en helpen zoeken naar een oplossing
Scholing aanbieden op het gebied van hoogbegaafdheid aan scholen en individuele leerkrachten. Kinderen begeleiden binnen een plusklas of individueel. Denk aan mindset, leren leren, faalangst en allerlei varianten daarbinnen. Daarbij wordt altijd uitgegaan van wat werkt voor dit kind. Het is altijd maatwerk, er zijn vele varianten mogelijk in begeleiding of scholing. Vraag er gerust naar.

Adresgegevens

Gemaalweg 4 Hensbroek 1711 RZ

Intakeproces en tarief

Intakegesprekken op locatie of op praktijk. In een kennismakingsgesprek kan ik samen met de aanvrager bekijken wat de doelstelling van de aanvraag is en of wij voor elkaar de geschikte partners zijn. Een intake gesprek is gratis tot 30 minuten. Binnen een afstand van 20 km worden er geen reis- en tijdkosten gerekend.

Opleidingen & specialiteiten

Cursussen en opleidingen

  • Faalangst reductietraining
  • Rekenco√∂rdinator
  • Autisme in de klas

Vaardigheden en specialiteiten

Freinetleerkracht, waardoor ik meer mogelijkheden binnen het klassen systeem zie voor passend onderwijs, Goede verbinding kunnen maken tussen school en ouders/kind, Snel en makkelijk contact/verbinding maken met het kind

Type begeleiding

coaching, onderwijsadvies, voorlichting / training

Leeftijdscategorie

a kinderen primair onderwijs

Adresgegevens

Gemaalweg 4 Hensbroek 1711 RZ